Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Lionel Messi Injury ‘Lucky’ for Neymar og Luis Suarez, sier Fabio Capello

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 24. November , 2015 kl. 11:08

Tidligere England sjef Fabio Capello mener Lionel Messis skade var en velsignelse i forkledning for Barcelona, som det er lov stipendiat fremover Neymar og Luis Suarez å blomstre, per TV Espanola (via Sport):
“Barcelona har vært heldig med skader på Lionel Messi. Neymar og Suarez har vokst mye uten ham. Før det var alt Messi.” Messi kom tilbake fra sin lange Permittering i den spanske hovedstaden, kommer på som en 57th-minutters erstatning for stadig imponerende Ivan Rakitic med Barcelona 3-0 til gode.
Imidlertid mener Capello den argentinske innledning hadde en ødeleggende effekt på Luis Enrique sin side, sier at “de skal bruke spillere som ikke er i en god stund i et spill som dette. For eksempel når Messi kom på banen og fikk Barcelona verre. Du har å bruke de som er bedre i spill som dette, for hva de krever. “Det er å holde Suarez og Neymar opererer på sin halsbrekk beste som kommer til å være den virkelige utfordringen for Barca sjefen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.