Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Bayern München kaptein glad for å toppe Champions League gruppe

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 26. November , 2015 kl. 04:41

Kaptein Philipp Lahm innrømmet at det var “alltid viktig” for Bayern München til å vinne Champions League Gruppe F, etter at de tettes topplasseringen med en 4-0 juling av nærmeste rivaler Olympiacos. Mål i første halvår fra Douglas Costa, Robert Lewandowski og Thomas Muller så Pep Guardiola sin side rase inn i en tre-mål ledelsen etter bare 20 minutter.

Vertene hadde forsvarer Holger Badstuber utvist like etter pause på Allianz Arena, men de klarte likevel å legge til deres stemmer med en heading fra Kingsley Coman. Behandling først i tabellen betyr Bayern, som nå har scoret 17 ganger i fem europeiske kamper denne sesongen, er sikker på å være vert for andre etappe av deres siste 16 slips. “Det er alltid viktig å gå gjennom som gruppevinnere,” Lahm sa. “Da har du bortekampen først og den avgjørende kampen hjemme.”

Badstuber røde kort, delt ut for å hale ned Olympiacos ‘Brown Ideye når frem var gjennom på mål, til venstre Guardiolas side ned til 10 mann de siste 40 minuttene av konkurransen.

Men de hadde få problemer med å håndtere den numeriske ulempe mot en Olympiacos side som nå vil kjempe med Arsenal for den andre kvalifiserings spot. “Vi har spillere som alltid ønsker å ha ballen, som har tekniske evner til å finne de riktige løsningene, selv om vi er en spiller nede,” Lahm lagt.