Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Gareth Bale nestleder blasts ‘helt søppel historien “om Real Madrid stjerne

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 25. February , 2016 kl. 09:47

Stars spiller vil det alltid være rykter med dem, deres oppmerksomhet, er deres liv bekymring. De i ansiktet av spillet er det mye press, etter en lang tid med trening de er i spillet. De er i ferd med en slik sårbar, denne gangen de ikke kunne ta del i spillet, så helse er det viktigste i spillet, uansett hva.

Real Madrid stjerne Gareth Bale ser ut til å forbli på sidelinjen i lørdagens La Liga derbi hjemme mot Atletico Madrid, mens hans agent har sint benektet et krav at de spanske gigantene nå føler Wales internasjonalt er for skader utsatt og skal selges. Når Bale plukket opp hans siste kalv problem mot Sporting Gijon på januar 17 ble det håpet han ville være tilbake innen tre uker – men sa trener Zinedine Zidane at € 101 millioner signering hadde lidd et tilbakeslag i trening og vil ikke bli risikert før han følte seg klar.

Vi håper at de vil være i stand til å få helse, og deretter ta et flott spill på banen; Dette er grunnen til at vi liker dem, ikke bare på grunn av fotball.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.