Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Vincent Kompany forsøkt å halshogge Sergio Aguero på trening

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 15. March , 2016 kl. 09:49

I begynnelsen av spillet, mange stjerner begynner å bli med på trening. Vi så dem på feltet vil være i stand til å gi oss en fantastisk ytelse, fordi de ikke delta i spillet tid til å trene i lang tid. De har til å delta på trening team i begynnelsen, så før starten av spillet, kan vi se en masse stjerne for overføring av meldinger.
Nyheten hører vi er beklagelig. Dette er hva slags nyheter? Vincent Kompany og Sergio Aguero skal være kompiser. Tross alt, har de vært to av Manchester Citys beste spillere i år, og de har begge hatt sin rettferdige andel av skader. Kanskje var det ikke så morsomt når det skjedde, men Aguero er ryddet for eventuelle skader, så du er fri til å le nå, fordi det er hysterisk. Gjorde Kompany virkelig prøve å treffe Aguero i hodet? Dette er helt klart et eksempel på kaos inne i Manchester City team, ledet av sine stjerner.
Dette er ekte nyheter, vet vi ikke, men det må være en verdig vår oppmerksomhet, for oss, vi ønsker å være i stand til å se sine prestasjoner på banen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.