Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Manchester United-fansen svarer til Wayne Rooney budskap til Marcus Rashford på Twitter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 1. March , 2016 kl. 07:54

Nå er det en rekke kommunikasjonsverktøy, mye, ønsker vi å vite på nyhetene på denne plattformen kan også sees. Nyheten er mer direkte, noen ganger kan tiltrekke flere folk til å ta hensyn til ham. Dette er mye folk bruker. Hvis du liker fotball, vil du ta hensyn til stjerne sangen mann bloggen; denne plattformen er evnen til å kommunisere med dem.
Manchester United-fansen la Wayne Rooney vet at han må tjene sin plass tilbake i laget. Manchester United-spissen Wayne Rooney var blant de spillerne som hagl Marcus Rashford for sin nådeløse skjerm mot Arsenal. Rooney er nær å bli Uniteds rekord målscorer, og Rashford mål i Europa League brakte tilbake minner fra sin Champions League-debut hat-trick mot Fenerbahce tilbake i 2004.
The Sun hevdet denne uken Rashford tjener £ 500 en uke, en dråpe i havet i forhold til £ 300.000 Rooney tjener. En rekke av Manchester United-fans var raske til å svare på Rooney budskap, og minne ham hans plass tilbake på laget kommer ikke automatisk.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.