Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Kunne Wayne Rooneys skade være bra for spilleren og Manchester United?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 3. December , 2015 kl. 08:31

Det er ingen hemmelighet at Manchester United kaptein Wayne Rooney ikke har hatt den beste av årstidene. Den 30-åringen har kommet inn for mer kritikk enn noen gang før, med store deler av United fan-base tro skipper bør overlates ut av laget. Et av problemene overfor Rooney er at det er aldri sikker på hvordan eller hvor han passer inn i Louis van Gaal komplekse og stadig skiftende systemer.

I årevis har det vært hørbar debatten om hvorvidt Rooney er en spiss eller offensiv midtbanespiller. Det er interessant å merke seg at i Sir Alex Fergusons siste år med klubben, ble Shinji Kagawa sett på som fremtiden nummer 10 hvit Robin van Persie var førstevalget spiss. Hadde Scot forble ved makten er det usannsynlig Rooney ville ha oppholdt seg på klubben.

Siden Van Gaal kom på Old Trafford, men har nederlenderen gjort sitt beste for å imøtekomme Rooney i en hel rekke stillinger være det som et nummer ni eller ti, eller til og med en dypere sitter midtbanespiller. Rooney har hatt blandet suksess i hver rolle, selv om det ikke kan hevdes at hans arbeid for klubben var noe annet enn fantastisk i fjor.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.