Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Rafael Benítez insisterer forhold med Real Madrids James Rodríguez er greit

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 8. December , 2015 kl. 11:20

Rafael Benítez har avvist rapporter han har et dårlig forhold til James Rodríguez og sagt alt han ønsker er for Colombia playmakeren å prestere bra og score mål.

Rodríguez, en av Reals standout utøvere midtbanen i sin debut sesong i 2014-15, returnerte til aksjon nylig etter nesten to måneder ute med en lårskade, men Benítez har brukt ham med måte, spørre spekulasjon paret ikke får på. Den 24-åringen har bare startet tre La Liga-spill i 2015-16 og har ikke omtalt i Champions League. Benítez, som tok over som trener fra sparken Carlo Ancelotti på slutten av forrige sesong, insisterte på at Rodríguez hadde sin “full støtte og tillit”.

Fast er fortsatt svie etter vinnere, Barcelona, hamret dem 4-0 på Bernabéu i forrige måneds clásico og selv om de hadde kommet til å vinne sine to siste kamper de ikke virkelig overbevise.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.