Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Cristiano Ronaldo går ut av sin vei for å bevise at han ikke hater Gareth Bal

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 19. January , 2016 kl. 08:55

Real Madrid slo Sporting Gijon med fire mål på søndag, men resultatet var ikke det viktigste som kom ut av spillet. Den virkelige historien var samspillet mellom Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Du har kanskje hørt at Ronaldo ikke liker Bale. De hadde flere på banen uenigheter sist sesong. Journalister har hevdet at Real Madrid ber dem om ikke å skrive ut Bale overgangssum fordi Ronaldo ikke liker å høre at han er ikke lenger verdensrekorden signering. I oktober, følte Bale agent behov for å klargjøre at hans klient og Ronaldo ikke hater hverandre. Jonathan Barnett klarte å rokke Ronaldo med at intervjuet ved å henvise til Ronaldo som undertøy modell i en hånlig måte. Alt dette førte til rykter om at Bale ville bli tvunget ut av klubben.

Madrid som spilles på søndag så ingenting som noen Benitez eller Carlo Ancelotti-epoken utgaven av Los Merengues. Ancelottis lag scoret flotte mål og levert La Decima til fansen, men lagets mål som så ut som dette – og smiler som så ut som disse seg – har ikke vært sett siden Bale ble effektivt byttet ut for Mesut Özil to-og- et halvt år siden.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.