Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Barcelona stjerners Neymar bøtelagt for ubetalte skatter i Brasil

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 28. January , 2016 kl. 11:59

Barcelona stjerne Neymar og hans far har blitt beordret av retten i Brasil retten til å betale € 100 000 som en bot for ubetalte skatter under 2007-08, ifølge en rapport. Neymar er ventet å anke, hans advokater fortalte Brasil nettstedet UOL onsdag.

De fine tilsvarer back-skattebetalinger som Neymar og far laget per ordre av den brasilianske IRS tilbake i 2012. Imidlertid hadde Neymar Sr. anket boten i 2014, og anken ble ventende. Brasil lagkapteinen flyttet i 2013 fra brasilianske klubben Santos til Spanias Barcelona i en overføring som betaling er også under etterforskning av spanske skattemyndigheter.

Spansk domstol hevder også at Barcelona klubbpresident Josep Bartomeu og hans forgjenger Sandro Rosell unndratt flere millioner i skatt etter signering Neymar fra Santos. Neymar og hans far har fått ordre om å vitne i spansk domstol i så fall på 2 februar

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.