Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

John Obi Mikel hadde tidligere kansellert ut Zlatan Ibrahimovic åpningsmål

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 18. February , 2016 kl. 08:53

David Luiz var fornøyd med Paris Saint-Germain seier over Chelsea, men innrømmet fransk side bør ta et større ledelse til returkampen. Mål fra Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani klemt et angrep fra John Obi Mikel i Champions League sist 16 sammenstøt.
Men Luiz, som forlot Vest-London for Paris i 2014, kjenner slips forblir på en knivsegg. “Ja, det kunne ha vært bedre. Vi har laget mange muligheter. Vi har gode følelser. Det er allerede et godt skritt å ta første etappe. Chelsea gikk i nivå ved pause på Parc des Princes tirsdag kveld etter Mikel kansellert ut Ibrahimovic er avbøyd frispark. At bortemålet kan vise seg avgjørende for Guus Hiddink side til tross for Cavani vinner.
‘Jeg er veldig glad. Jeg tror vi fremover, vi lever takket være mål. De gir oss styrke til å fortsette arbeidet. Så ja, dette er viktig for konsernet og for meg. “Denne perioden har vært vanskelig, og jeg prøver å endre ting. ‘ Den andre etappen foregår på Stamford Bridge den 9. mars.