Bloggnorge.com // Glückliche Fußballverein
Start blogg

Glückliche Fußballverein

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Bayern Münchens Arjen Robben skeptisk til Paulo Dybala trussel foran sammenstøt

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 23. February , 2016 kl. 10:54

I spillet i lang tid spillerne har en god forståelse mellom hverandre, kan de kjenner motstanderen. Prestasjoner på banen er det mest bekymring. De er konkurrenter kan også være venner med hverandre. Det er mange gode spillere i spillet, kan de få større suksess. Slik at deres teknologi kan forbedres.
Arjen Robben har lovet Bayern München vil betale spesiell oppmerksomhet til Juventus stjernen fremover Paulo Dybala i tirsdagens Champions League-runde med 16 sammenstøt mellom de to klubbene. Selv om 22-åringen argentinske har ennå å score i Champions League denne kampanjen, Robben fortalte en mandag pressekonferanse at de tyske champs vil være skeptisk til trusselen Juve No. 21 stiller til sine avansement forhåpninger. “Vi vil sørge for at vi er godt forberedt for ham. Men han er ikke den eneste spilleren som har vært i god form. Det handler om laginnsats.”
De vil senere i spillet har en veldig god, vente vi for det spillet. Og så å juble for dem på banen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.